FAAA

Dienstwijzer Floris Andriessen

AssurantieAdvies

Wij bieden u een uitgebreid pakket (verzekerings) diensten op het gebied van financiële dienstverlening. Eigenlijk doen we alles met uitzondering van hypotheken. We zijn primair gericht op het Midden en Klein Bedrijf. Maar uiteraard hebben we ook voor particulieren alle producten in huis.

Informatie over onze dienstverlening

Op grond van de Wet Financieel Toezicht zijn wij verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een financiële overeenkomst onderstaande informatie te verstrekken.

Naam en adres

Onze gegevens zijn als volgt:
Floris Andriessen AssurantieAdvies
Oosterstraat 20
3971 AP Driebergen
www.faaa.nl
info@faaa.nl

Registratie bij de Autoriteit Financiële Markten

Ons kantoor is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder nummer: 12043332

Aard van dienstverlening

Met de vergunning(en) die wij hebben mogen wij adviseren en bemiddelen in:
  • Schadeverzekeringen
  • Zorgverzekering
  • Spaarrekeningen en Betaalrekeningen

Openingstijden

Ons kantoor is van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8:30 - 17:30 uur.
Wilt u ons bezoeken? Maak dan graag eerst een afspraak zodat er alle tijd hebben om de zaken die u wil bespreken door te nemen.

Hebt u een klacht?

Uiteraard doen wij ons best u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Bent u echter niet tevreden, dan vragen wij u dit ons direct te laten weten. Wij zullen er dan alles aan doen om de klacht op te lossen en u weer tevreden te stellen. Vindt u dat wij niet naar tevredenheid op uw klacht hebben gereageerd, dan kunt u contact opnemen met de volgende onafhankelijke klachteninstantie:
Stichting Klachteninstituut Financiële Dienstverlening Kifid,
Postbus 93257,
2509 AG Den Haag,
Tel 070-333 89 99
www.kifid.nl
Ons nummer bij KIFID is 300.016085

Adviesvrij

Ons kantoor is adviesvrij. Dat wil zeggen dat wij geen enkele contractuele verplichting hebben om u te adviseren om te kiezen voor de financiële producten van bepaalde verzekeringsmaatschappijen of banken.

Geen zeggenschap

Wij zijn een volledig zelfstandige onderneming. Geen enkele bank, verzekeraar of andere aanbieder van financiële producten heeft stemrechten of een aandeel in ons kapitaal.

Selectie van aanbieders

Periodiek maken wij een selectie van de financiële producten die banken en verzekeringsmaatschappijen voeren. Hierbij werken wij met een aantal voorkeursmaatschappijen. Wij bepalen zelf wie dat zijn. Wij zijn dus volledig vrij in onze advisering.

Wijze waarop wij beloond worden

Een en ander wordt in principe vooraf met u overeengekomen. Dit kan zijn op declaratiebasis maar ook de oude manier van belonen blijft mogelijk (d.w.z. dat een en ander wordt gefinancierd door de bank of verzekeraar waar de verzekering wordt ondergebracht als onderdeel van de premie). Het spreekt voor zich dat alle wettelijke regelingen op dit gebied volledig worden gerespecteerd.